Fejlődés Konferenciája

2023. február 18-án rendezik meg az I. Fejlődés Konferenciáját a Lurdy Ház emeletén. Az idei év évindító sport- és beauty rendezvénye jelentős esemény lesz a szegmens vállalkozóinak. A fitness és szépségiparban tevékenykedő kezdő és haladó vállalkozók egy helyen találkozhatnak az márkaépítés, marketing és gyártó szakmák, szolgáltatók, fitnesstermek képviselőivel. 

A szervezők a kiállítók újdonságai, innovatív megoldásai mellett ezúttal is számos szakmai és közönségprogramot kínálnak a látogatóknak ezen a februári szombaton. A konferencia egész időtartama alatt, előzetes regisztrációval elérhető ingyenes fotózással várják a látogatókat. Valamint díjmentes networkinggel segítik a hatékony kapcsolatépítést és lehetőség lesz a további képzésekkel kapcsolatban közvetlenül kérdezni az oktatóktól is.

A szakmai előadások közül kiemelkedik Kende-Hofherr Krisztina előadása, aki a tudatosság mellett a karrierútjából hoz hatékony példákat és Nyakas Gábor, aki sportolóból lett Magyarország legismertebb trénere.

A rendezvény névadója, a MyMove Online Fitness School mellett a MyLifestore, a MyEatrend és a SziZona is képviselteti magát a kiállítók között.

A nap folyamán tematikus termekben hallgathatnak szakmai előadásokat, ismerhetnek meg edzésmódokat és technikákat. A rendezvény zárásaként kerekasztal beszélgetésen vehetnek részt a látogatók.

Az Alma Beauty standjánál kezelést próbálhatnak ki a látogatók, míg a Home Cycling Hungary standjánál az indoor sportokba kóstolhatnak bele.

 

Általános információk

Nyitvatartás: 2023. február 18. szombat (Lurdy Ház) Kapunyitás: 09:00

A parkolás a látogatók számára a külső parkolóban díjmentes.

A konferenciára szóló belépők előzetesen, online, a weboldalon keresztül megvásárolhatók.
https://fejlodeskonferenciaja.hu